search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Σητεία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του, μπροστά στα παιδιά του από τη ζήλια – Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος (Photo/Video)

05.03.2019 07:17
Ο «Γολγοθάς» της γιαγιάς που μεγαλώνει τα παιδιά της δολοφονημένης κόρης της (Video) - Media

 

Χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να πέσει νεκρή η 32χρονη Κατερίνα από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου τους, μετά από έναν ακόμη καυγά από τους πολλούς που είχαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Όμως αυτή τη φορά, τα πράγματα ξέφυγαν, με τη νεαρή μητέρα να πέφτει νεκρή ενώ τα δύο μωρά της βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο. Την κοπέλα βρήκε νεκρή ο αδερφός της, ενώ την ίδια ώρα ο 36χρονος παραδιδόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr o 36χρονος φαίνεται πως δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί και τα δύο τους παιδιά, κι έτσι ενώ είχαν συναντηθεί για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καυγάδισαν με αποτέλεσμα ο άνδρας να στραγγαλίσει την κοπέλα.

Η 32χρονη ήταν συμβασιούχος στην Καθαριότητα του δήμου ενώ ο 36χρονος εργάζεται στο Δασαρχείο, ενώ πέρυσι εργαζόταν στην ίδια υπηρεσία με την άτυχη Κατερίνα.

Τα πρώτα στοιχεία δεν έδειξαν να υπάρχουν εκδορές ή άλλα τραύματα στο σώμα της άτυχης 32χρονης, γεγονός που οδηγεί κατ’ αρχήν τον ιατροδικαστή στην εκτίμηση ότι ο καβγάς οδήγησε αυτόματα στον στραγγαλισμό και τον θάνατό της.

Με άλλα λόγια, η πρώτη εκτίμηση δεν δείχνει να υπάρχουν ίχνη άλλης πάλης, ωστόσο η περαιτέρω νεκροψία, νεκροτομή θα καταδείξει τα πλήρη στοιχεία των αιτιών θανάτου της άτυχης 32χρονης γυναίκας.

Ο άλλοτε ερωτευμένος άνδρας, που στην Κατερίνα είδε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για τον ίδιο, αφού είχε χάσει από καρκίνο την πρώτη του σύζυγο και είχε μείνει μόνος με ένα μικρό παιδί, είχε γίνει ένας άνδρας τύραννος και δεσμώτης, καθώς έφτανε να κλειδώνει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι. 

H Κατερίνα είχε ερωτευθεί τον άνδρα της, παντρεύτηκαν και απέκτησαν πολύ γρήγορα δύο παιδιά, που μεγάλωναν μαζί με τη δεκατριάχρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο. 

Ο 36χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, λέει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33