search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Εφιάλτης: Κοιμήθηκε και φώλιασε μια κατσαρίδα μέσα στο αυτί της (Video)

05.03.2019 08:34
Ερμιόνη Κατσίφα: Παρατεταμένη συγκάλυψη των δολοφόνων του αδελφού μου - Media

 

Το 17χρονο κορίτσι από την Κίνα μια μέρα που ξύπνησε παραπονέθηκε στη μητέρα της ότι την πονάει το αυτί της. Εκείνη της είπε πως κρύωσε και θα περάσει και της έδωσε ένα αναλγητικό χαπάκι.

Οι πόνοι όμως δεν υποχωρούσαν. Ξεκινούσαν από το αυτί και επεκτείνονταν σε ολόκληρο το κεφάλι. Ύστερα από μέρες και ενώ πονούσε σε όλο της το κεφάλι, αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Ο ΩΡΛ του νοσοκομείου της πόλης Ναντσαγκ στην Κίνα όπου την εξέτασε, βρήκε αμέσως την αιτία. Μέσα στο αυτή της είχε κάνει μια φωλιά μια κατσαρίδα. Αμέσως ο γιατρός της είπε ότι η κατσαρίδα πρέπει να βγει και ξεκίνησε τη διαδικασία. Ύστερα από λίγη ώρα η κατσαρίδα ζωντανή, σπαρταρούσε στη λαβίδα του γιατρού.

Όπως λένε οι ειδικοί δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι κατσαρίδες να μπαίνουν στα αυτιά ανθρώπων που κοιμούνται με σκοπό να αναζητήσουν τροφή από την κηρύθρα του και συχνά πυκνά απολαμβάνουν τη ζέστη μέσα και φωλιάζουν.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22