search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05
MENU CLOSE

The Sun: Τι έσπρωξε τον Κιθ Φλιντ στην αυτοκτονία (Photos)

05.03.2019 08:50
The Sun: Τι έσπρωξε τον Κιθ Φλιντ στην αυτοκτονία (Photos) - Media

 

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και τους αμέτρητους θαυμαστές του. Ο λόγος για τον Keith Flint, τραγουδιστή των Prodigy ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Dunmow του Essex.

Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε αυτοκτονία.  “Χρειάζεσαι πραγματικά θάρρος για να αυτοκτονήσεις. Εγώ πάντα ήμουν κότα”, έλεγε στους Times.

“Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο αδερφός μας Keith, έδωσε τέλος στη ζωή του το σαββατοκύριακο. Είμαστε σοκαρισμένοι, εξαγριωμένοι και συντετριμμένοι”, έγραψαν χαρακτηριστικά τα μέλη του συγκροτήματος στο επίσημο προφίλ έπειτα από το θλιβερό γεγονός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun”, ο Keith μετά τον χωρισμό του αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του που τόσο αγαπούσε και σκόπευε να πουλήσει και την pub που διατηρούσε. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα οικονομικά αυτά προβλήματα σε συνδυασμό με τον χωρισμό του ήταν η αιτία να πέσει για ακόμη μια φορά στην κατάθλιψη, αναφέροντας ότι το τελευταίο βράδυ πήρε ξανά ναρκωτικά.

Παλαιότερα είχε παλέψει να σωθεί από το ποτό, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη και σε αυτόν τον αγώνα κοντά του, όσο κανείς άλλος ήταν η σύζυγός του, Mayumi.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05