search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Καμίνης: Το 2009 Τσίπρας-Κουβέλης διαμαρτύρονταν για τις προληπτικές προσαγωγές

05.03.2019 09:40
Καμίνης: Το 2009 Τσίπρας-Κουβέλης διαμαρτύρονταν για τις προληπτικές προσαγωγές - Media

 

Μια σκηνή από τον Δεκέμβριο του 2009 θυμήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τς προληπτικές προσαγωγές που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της παρουσίας του Φώτη Κουβέλη και της Θεοδώρας Τζάκρη στην πόλη.

«Το 2009 ακριβώς τον Δεκέμβριο στην επέτειο του Γρηγορόπουλου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει μαζικές προληπτικές προσαγωγές 600 άτομα. Ήρθαν τότε και με βρήκαν ο Κουβέλης με τον Τσίπρα και τους λέω ότι σε τέτοια έκταση προληπτικές προσαγωγές έχουν νομικό πρόβλημα» είπε ο κ. Καμίνης.

Πρόσθεσε, δε, ότι «σε τέτοια έκταση το φαινόμενο αφ’ ευαυτού είναι παράνομο».

Όσον αφορά τα επεισόδια των τελευταίων ημερών ο κ. Καμίνης είπε ότι πρόκειται για «συνδυασμό επιχειρησιακής ανικανότητς αλλά και πολιτικής επιλογής να μην αντιμετωπιστεί το θέμα».

Σημείωσε, δε, ότι οι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του κέντρου των Αθηνών «μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα ΔΙΑΣ που αρχικά αριθμούσε 2.8000 αστυνομικούς και σήμερα είναι στους 1150. Οι υπόλοιποι είναι τώρα σε υπηρεσίες φύλαξης επισήμων και σε άλλες υπηρεσίες».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:57