search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:43
MENU CLOSE

Σφήνα της ΕΡΤ για την ταινιοθήκη του Mega

05.03.2019 10:59
Σφήνα της ΕΡΤ για την ταινιοθήκη του Mega  - Media

 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι που διεκδικούν την ταινιοθήκη του Mega περιμένουν εδώ και καιρό την ανακοίνωση του πλειστηριασμού από τις τράπεζες για την αγορά του πολύτιμου αυτού πακέτου.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Real News, ένα νέο σενάριο έχει πέσει στο τραπέζι και δεν αφορά την πώληση αλλά την ενοικίαση της ταινιοθήκης του άλλοτε κραταιού καναλιού.

To σενάριο αναφέρεται σε ενοικίαση για διάστημα έως και 15 χρόνια και έρχεται σχεδόν παράλληλα με τη σκέψη των ανθρώπων της ΕΡΤ για προσπάθεια διεκδίκησης της ταινιοθήκης.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο δε θέλουν την ενίσχυση που θα φέρει σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες η απόκτηση των σειρών του Mega και η δεκαπενταετής ενοικίαση θα μπορούσε να ευνοήσει την ΕΡΤ αφού οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν προς το παρόν άδεια μόνο για δέκα χρόνια και θα χρειαστεί με κάποιον τρόπο να προσπεράσουν το γεγονός αυτό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41