search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57
MENU CLOSE

ΝΔ: Τα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το ευρωψηφοδέλτιο

05.03.2019 12:39
ΝΔ: Τα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το ευρωψηφοδέλτιο - Media

 

Πολιτικούς που έχουν θητεύσει στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στελέχη με πείρα στα ευρωπαϊκά θέματα, την αυτοδιοίκηση, και το επιχειρείν περιλαμβάνει το δεύτερο κύμα 12 υποψηφίων ευρωβουλευτών που ανακοίνωσε σήμερα η ΝΔ.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον δικηγόρο Γιάννη Ανδρουλάκη, την φιλόλογο και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα, τον επιχειρηματία ‘Αγη Βερούτη, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νίκο Γιαννή, τον πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη, τον πρώην δήμαρχο και υφυπουργό Βασίλη Μιχαλολιάκο, την ηθοποιό Πέγκυ Σταθακοπούλου, την πρώην ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλλα, την οινοπαραγωγό Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, τον σεισμολόγο ‘Ακη Τσελέντη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της XRTC Business Consultants Γιώργο Ξηραδάκη.

Μαζί με τους 15 πρώτους υποψηφίους που έχουν ήδη ανακοινωθεί και τους 7 νυν ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη, συμπληρώνονται σήμερα 34 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου και απομένει για την τελική ευθεία προ της 26ης Μαΐου η ανακοίνωση 8 ακόμη υποψηφίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:56