search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Θέλουμε ξένους διαιτητές – Παναθηναϊκός: Εμείς θέλουμε μόνο Κινέζους

05.03.2019 14:16
Ολυμπιακός: Θέλουμε ξένους διαιτητές – Παναθηναϊκός: Εμείς θέλουμε μόνο Κινέζους - Media

 

Ξέφυγε η κατάσταση Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με την πλευρά του Ολυμπιακού να επιμένει στην απόφασή της να μην αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές, ενώ από τη πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρχαν ειρωνικά επιχειρήματα με Κινέζους διαιτητές και τη γάτα τους που…κλαίει!

Για την ακρίβεια, ο Μάνος Παπαδόπουλος εκ μέρους της «πράσινης» ΚΑΕ επιχείρησε να… καυτηριάσει την στάση των «ερυθρολεύκων» λέγοντας πως… «και εμείς θέλουμε Κινέζους διαιτητές! Αν δεν κατέβει να παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι θα βάλω την γάτα μου να κλαίει».

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πάντως είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους αδιαφορώντας για τυχόν συνέπειες και κυρώσεις ακόμη και αν αυτές αφορούν τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού. Είναι κάθετοι στο να υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπως και να μη τους σφυρίξουν ποτέ ξανά οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου.

Η απάντηση των «πρασίνων» μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου ήταν ειρωνική  «και εμείς δεν θα κατέβουμε ξανά αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά!» θέλοντας να τονίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να οριστούν ξένοι διαιτητές στην Basket League.

Μάλιστα ο Μάνος Παπαδόπουλος κατηγόρησε τους «ερυθρόλευκους» ότι έχουν απλήρωτους τους παίκτες τους, με τον Χρήστος Σταυρόπουλο να παρεμβαίνει και να του απαντάει: «Τώρα ξεφεύγεις».

Αξιοσημείωτο ότι ισχυρά παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Προμηθέα Πάτρας, της Κύμης, αλλά και του Άρη, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να εκφράζει την απορία του ως εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έχουν τόση αγωνία για τον Ολυμπιακό…»

Πάντως, η ΚΑΕ Άρης όχι μόνο δείχνει να συμμερίζεται τις ενστάσεις του Ολυμπιακού αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας την δημιουργία μίας επιτροπής, η οποία θα ασκεί έλεγχο στους διαιτητές. Ο φορέας αυτός μάλιστα θα είναι ανεξάρτητος και δεν θα υπάγεται στην ΚΕΔ, ενώ η πρόταση της ΚΑΕ Άρης – όπως τονίζουν οι κίτρινοι – βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στα μέλη του συμβουλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33