search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Λεβέντης για Μητσοτάκη: Αν δεν ήξερα ποιος είναι, θα τον ψήφιζα και εγώ (Video)

05.03.2019 15:54
Λεβέντης: Πρέσβεις με απείλησαν ότι δεν θα μπω στη Βουλή - Δεν φεύγω ηττημένος - Media

 

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το δημογραφικό

Ο Β. Λεβέντης αναρωτήθηκε «γιατί όταν κυβερνούν τα κόμματα δεν κάνουν τίποτα;», προσθέτοντας ότι ενώ στον λόγο θέλουν να βοηθήσουν, όταν διαχειρίζονται την εξουσία κάνουν τις οικογένειες να μετανιώνουν που κάνουν παιδιά. Επιπλέον, έκανε λόγο για φαρισαϊσμό και σε αυτό τον τομέα.

Αναφερόμενος στην ομιλία του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης έκανε πολύ ωραίες προτάσεις, αλλά αν δεν ήξερα ποιος είναι θα έλεγα να τον ψηφίσω και εγώ. Το άσχημο για τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι τον ξέρουμε ποιος είναι».

Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει ότι δεν έκαναν τίποτα και ισχυρίστηκε ότι πρέπει να φτιάξουμε ισχυρή οικονομία και κράτος. Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όταν μίλησα για οικουμενική κυβέρνηση, το έκανα γιατί όπου και αν μίλησα για επενδύσεις μου είπαν ότι με κυβέρνηση με 152 βουλευτές δεν επενδύουν γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους».

«Το ίδιο λέω και στη ΝΔ που θέλει να κάνει κυβέρνηση με την κυρία Γεννηματά. Όμως, όπως αγκομαχάει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγκομαχάει και η ΝΔ και θα ξεζουμίζει τον κόσμο, ενώ η χώρα θα βυθίζεται στην κρίση και ίσως δεν γλυτώσουμε και την πλήρη χρεοκοπία», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Β. Λεβέντης ζήτησε την κατάργηση του κομματικού κράτους και υπογράμμισε ότι για να στηριχτεί το δημογραφικό χρειάζεται να πηγαίνει καλά η οικονομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43