search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Καρχαρία 3 μέτρων έπιασαν στον Βόλο (Photo)

05.03.2019 15:58
Καρχαρία 3 μέτρων έπιασαν στον Βόλο (Photo) - Media

 

Το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό για τις δημιουργίες της φύσης, των ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο λιμανάκι της Ν. Αγχιάλου, προκάλεσε ένα καρχαριοειδές μήκους 3 μέτρων και βάρους περίπου 100 κιλών, που πιάστηκε στα δίχτυα μικρού αλιευτικού σκάφους, το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται για ένα αλεπόσκυλο, χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι η ουρά είναι μεγαλύτερη από το σώμα, που παρουσίασε με περηφάνια ο ψαράς στις 11.00 το πρωί της Τρίτης και τελικά κατέληξε στα πιάτα καλοφαγάδων που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού, μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 7 μέτρα και σε βάρος τα 350 κιλά και φαίνεται να ξενέρισε από το Αιγαίο και να μπήκε στον Παγασητικό κόλπο, όπου και αλιεύτηκε.

Για την καλή «ψαριά» ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου, το ψάρι, που τρώγεται τελικά πουλήθηκε και κατέληξε στα πιάτα καλοφαγάδων, ενώ επισημαίνεται ότι είναι ακίνδυνο είδος για τον άνθρωπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19