search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:40
MENU CLOSE

Πένθος στο χώρο της μόδας: Πέθανε μοντέλο μόλις 30 ετών (Photos)

05.03.2019 18:40
Πένθος στο χώρο της μόδας: Πέθανε μοντέλο μόλις 30 ετών (Photos) - Media
 
Θλίψη στον χώρο της μόδας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Elly Mayday. Τα τελευταία χρόνια το 30χρονο μοντέλο από τον Καναδά έδινε «μάχη» με τον καρκίνο των ωοθηκών. Πολλοί ήταν εκείνοι που την αποκαλούσαν μαχήτρια μιας και αντιμετώπιζε την ασθένειά της με θάρρος, ένας χαρακτηρισμός που δεν της άρεσε.
Η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε το 2013, όταν οι θεράποντες ιατροί της ανακοίνωσαν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών σε προχωρημένο στάδιο.
Από εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, Σταμάτησε να δουλεύει ως αεροσυνοδός και έγινε plus size μοντέλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που φωτογραφήθηκε με μαγιό ή εσώρουχα για να δείξει τα σημάδια του καρκίνου στο σώμα της. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους εκείνους που αντιμετώπιζαν ένα παρόμοιο πρόβλημα υγείας με εκείνη.
Άκρως συγκινητικό ήταν το μήνυμα των γονιών της με το οποίο επέλεξαν να ανακοινώσουν τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της κόρης τους. «Η Μayday ήταν ένα κορίτσι με πάθος για ζωή και ονειρευόταν να επηρεάσει την ζωή των ανθρώπων. Είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για όλους εσάς που την υποστηρίξατε και την αγαπήσατε για αυτό που ήταν», έγραφε η λεζάντα με την οποία συνόδευσαν τη φωτογραφία της.
 
Πηγή: star.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39