search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:53
MENU CLOSE

«Βόμβα» Πάιατ: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να παρέμβει στις εκλογές στην Ελλάδα (Video)

05.03.2019 19:13
«Βόμβα» Πάιατ: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να παρέμβει στις εκλογές στην Ελλάδα (Video) - Media
 
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ατλαντικό Συμβούλιο για επιθέσεις παραπληροφόρησης ενόψει ευρωεκλογών. Στο στόχαστρο είναι και η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν ο Αμερικανός πρέσβης και ο αντιπρόεδρος του Ατλαντικού Συμβουλίου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
 
Απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές καταγγέλλει ο Τζέφρι Πάιατ: “Έχουμε δει αποδείξεις αυτού του είδους χειραγώγησης των πληροφοριών. Για παράδειγμα, τις ρωσικές προσπάθειες περί την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις προσπάθειες να υποσκάψουν τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη. Μπορώ τώρα να σας πω ότι έχω δει αποδείξεις προσπάθειας ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδας”.
 
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Ατλαντικού Συμβουλίου, Ντέιμον Γουίλσον, επεσήμανε: “Οι εκλογές είναι στόχος. Είναι στόχος ξένων κατασκοπικών επιχειρήσεων. Το έχουμε δει συστηματικά από τη Ρωσία και σε κάποιο βαθμό από το Ιράν και ενίοτε και από την Κίνα”.
 

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43