search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Εκθαμβωτικός Αγιαξ από τα… παλιά ταπείνωσε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου – Πρόκριση και για Τότεναμ

05.03.2019 22:01
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η ομάδα του Άγιαξ   - Media

 

Ο Άγιαξ ανάγκασε την Ρεάλ να υποκλιθεί (1-4) στο νέο Total Football και την οδήγησε στην ταπείνωση του αποκλεισμού με τη μεγαλύτερη ήττα της στη Μαδρίτη.

Τα γκολ των Ζίγιεχ στο 7’, Νέρες στο 18’, Τάντιτς στο 62’ -με τη μπάλα πάντως στο ξεκίνημα της φάσης να έχει περάσει όλη τη γραμμή, αλλά το γκολ να μετράει παρά την πεντάλεπτη εξέταση του VAR- και Σένε στο 72’ «σφράγισαν» την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της «Ρεάλ» στην διοργάνωση και παράλληλα έδωσαν στην ολλανδική ομάδα την πρόκριση για τα προημιτελικά απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο…

Η Τότεναμ άντεξε στον επιθετικό μονόλογο της Ντόρτμουντ στο πρώτο μέρος χάρη στον Γιορίς και… χτύπησε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κέιν (0-1), σφραγίζοντας κι αυτή την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:51