search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Οδηγός εκσκαφέα μιλούσε στο κινητό του και έκανε μια χαψιά μια γυναίκα – Απίστευτο βίντεο

06.03.2019 07:17
Άρχισαν ξανά οι ταυρομαχίες στην Ισπανία – Είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού – Δείτε την πρώτη ταυρομαχία και το φριχτό της τέλος (Video) - Media

 

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην πόλη Γιντού στην Κίνα κατά τη διάρκεια εργασιών σε ένα εργοτάξιο.

Υπάρχουν δυο εκσκαφείς και ένα φορτηγό. Οι εκσκαφείς παίρνουν με τις μεγάλες αρπάγες τους το χώμα από τη μια πλευρά και το ρίχνουν στην άλλη.

Ο ένας οδηγός μιλάει στο κινητό του και δεν αντιλαμβάνεται πως μπροστά από το όχημα του στέκεται όρθια μια γυναίκα. Συνεχίζει να μιλάει και ξεκινάει το μηχάνημα. Η γυναίκα πέφτει μέσα στην δαγκάνα και στη συνέχεια σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό ο οδηγός κατευθύνει την μπουλντόζα στο βουνό από χώμα, και αρπάζει μια τεράστια ποσότητα. Μέσα στη δαγκάνα παραμένει η γυναίκα η οποία έχει θαφτεί από το χώμα.

Ο οδηγός αδειάζει το χώμα και μόνον τότε η γυναίκα καταφέρνει να βγει και να φωνάζει για βοήθεια. Ο ίδιος οδηγός που την «έκανε μια χαψιά», ο ίδιος την είδε και έσπευσε να τη σώσει. Ήταν όμως αργά. Η γυναίκα είχε πεθάνει. Η γυναίκα ήταν από την πυροσβεστική υπηρεσία και είχε πάει να κάνει έλεγχο στο εργοστάσιο για τις συνθήκες ασφαλείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:41