search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα: «Ηλιθιότητες» ότι το αεροσκάφος μετέφερε χρυσό

06.03.2019 09:23
ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες θέλει να παραμείνει Γενικος Γραμματέας για δεύτερη θητεία - Media

 

Για το αεροσκάφος που προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών του καθεστώτος Μαδούρο μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας στην Αθήνα Φρέντι Χεσούς Φερνάντες Τόρες. 

«Πράγματι, το Σάββατο ήταν εδώ, στο αεροδρόμιο, ο υπουργός Εξωτερικών μας. Έκανε έναν αναγκαστικό ενδιάμεσο σταθμό για τεχνικούς λόγους, έτσι ακριβώς όπως απαιτείται από την αυτονομία του αεροσκάφους με το οποίο ταξίδευε», είπε ο κ. Τόρες. 

Βέβαια αν και παραδέχθηκε πως η παραμονή του ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου της Αθήνας πήρε 4ωρη παράταση, ο ίδιος δεν έδωσε κάποια εξήγηση γιατί συνέβη αυτό. «Αυτή η παραμονή χρειάστηκε να επεκταθεί για 4 ώρες» πρόσθεσε ο κ. Τόρες, ενώ ανέφερε «κατά τη διάρκεια των 4 ωρών συναντήθηκε μαζί μου, ως αρχηγού της διπλωματικής αποστολής της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται για κάποια επίσημη συνάντηση, δεν ήταν προγραμματισμένο από πριν».

Ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας έσπευσε να σχολιάσει και τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας για την κρυφή εξαγωγή τόνων χρυσού από τον Μαδούρο. Ο κ. Τόρες δηλώνει ότι «όλα αυτά τα περί χρυσού είναι ένα παρανοϊκό δημιούργημα της φαντασίας κάποιου. Είναι επικίνδυνο στο πλαίσιο του ότι αποτελεί μέρος της επίθεσης που γίνεται ενάντια στη χώρα μου. Παρ’ όλα αυτά είναι αρκετά βλακώδες να σκεφτεί κανείς ότι σε μια πτήση αυτών των διαστάσεων μεταφέρεται χρυσός και ότι ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας κουβαλάει τον χρυσό για να τον βγάλει από τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28