02/10/2020 01:32:46

Γυναίκα προσπάθησε να αναπαραστήσει μόνη, σκηνές από την ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» και αυτοπαγιδεύτηκε στα δεσμά της

Γυναίκα προσπάθησε να αναπαραστήσει μόνη, σκηνές από την ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» και αυτοπαγιδεύτηκε στα δεσμά της  - Media

 

Η αστυνομία της Τενερίφης δέχτηκε ένα παράξενο και γεμάτο αγωνία τηλεφώνημα. «Σας παρακαλώ ελάτε να με σώσετε έχω δεθεί στο τιμόνι μιας Σιτροέν που είναι παρκαρισμένη στην παραλία Λας Τερεσίτας»

Όταν το περιπολικό έφτασε εκεί, βρήκε πράγματι το αυτοκίνητο και μέσα δεμένη σφιχτά μια πανέμορφη γυναίκα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ξεδέσουν και όσο έλυναν τα σχοινιά εκείνη τους κοίταζε με λάγνο βλέμμα.

Εκτός από τα χέρια της που ήταν δεμένα στο τιμόνι, είχε δέσει επικίνδυνα και τον λαιμό της στο προσκέφαλο του καθίσματος κάτι που εμπόδιζε την κάθε της κίνηση αλλά και την αναπνοή της.  

Όταν λύθηκε είπε στους αστυνομικούς πως θέλησε μόνη της να δεθεί για να νιώσει την έκσταση και την ηδονή που ένιωθε η πρωταγωνίστρια της ταινίας και του βιβλίου «οι 50 αποχρώσεις του γκρι».

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο νοσοκομείο αφού τόσο ο λαιμός της όσο και τα χέρια της στους καρπούς είχαν τραυματιστεί από το σχοινί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.