search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43
MENU CLOSE

Παιδάκι πήρε τα κλειδιά από τις μπάρες του ΟΣΕ στον Βόλο – Δεν κατέβαιναν για τέσσερις ώρες

06.03.2019 11:41
Κακοκαιρία Μήδεια: Έκαναν 11 ώρες το Λάρισα – Αθήνα με το τραίνο  - Media

 

Χωρίς τα κλειδιά που κατεβάζουν τις προστατευτικές μπάρες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις κατά τη διέλευση των τρένων έμεινε ο ΟΣΕ στον Βόλο την Τρίτη, για περίπου τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews.gr, μητέρα μετέβη το πρωί της Τρίτης στον σταθμό του ΟΣΕ, με το παιδί της ηλικίας περίπου 8-9 ετών που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, προκειμένου να πάρουν το τρένο για να πάνε στη Λάρισα σε γιατρούς.

Κάποια στιγμή χωρίς το παιδάκι να αντιληφθεί, είδε τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται για να κατεβαίνουν οι μπάρες των σιδηροδρομικών διαβάσεων και τα κράτησε στα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα κλειδιά είναι μοναδικά και δεν υπάρχουν άλλα αντίστοιχα για τον σκοπό αυτό.

Η μαμά ταξίδεψε με το παιδί της με το τρένο από Βόλο για Λάρισα και το παιδάκι κρατούσε στα χέρια του αυτά τα κλειδιά.

Όταν διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, ενημερώθηκε ο ΟΣΕ στη Λάρισα και όταν εντοπίστηκε η γυναίκα με το παιδί καθώς πήγαν στο σταθμό του ΟΣΕ Λάρισας, για να επιστρέψουν στο Βόλο λίγες ώρες αργότερα, τα κλειδιά αποδόθηκαν στους υπευθύνους του ΟΣΕ στο Βόλο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43