search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Ο Εμπαπέ θέλει να «υπογράψει» την πρόκριση

06.03.2019 12:06
Ο Εμπαπέ θέλει να «υπογράψει» την πρόκριση - Media

 

Ο 20χρονος επιθετικός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της πρωταθλήτριας Γαλλίας και πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 60’. Το σκορ είχε ανοίξει στο 53’ ο Κιμπεμπέ. Ένα «εκρηκτικό» εικοσάλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για την Παρί για να πάρει τη νίκη.

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύσκολη στη σημερινή ρεβάνς, που θα ξεκινήσει στις 22:00, στο Parc des Princes. Σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της, έχει μόλις μία ήττα, αυτή από την Παρί Σεν Ζερμέν. Για να προκριθεί όμως πρέπει να ανατρέψει το 2-0.

Θα καταφέρουν οι «μπέμπηδες» να φέρουν τα πάνω κάτω και να πάρουν την πρόκριση ή θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά η Παρί Σεν Ζερμέν;

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει αποφασισμένος να «υπογράψει» την πρόκριση, σκοράροντας και στο αποψινό παιχνίδι. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Κιλιάν Εμπαπέ στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Εμπαπέ είναι πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα με 24 τέρματα. Έχει πετύχει 4 γκολ στο Champions League. Εκτός από τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» με τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ σκόραρε και στα 2 παιχνίδια στον όμιλο με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς και στο ματς με τη Λίβερπουλ στο Anfield. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34