search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα στο NJV Athens Plaza

06.03.2019 12:52
Γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα στο NJV Athens Plaza - Media

Γιορτάστε την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στο μοναδικό εστιατόριο The Parliament και στο Plaza Café του NJV Athens Plaza. Η Σαρακοστή φαντάζει πιο γευστική από ποτέ!

Επιλέξτε ανάμεσα σε παραδοσιακές Ελληνικές Σαρακοστιανές γεύσεις, όπως ταραμοσαλάτα, γαρίδες σωτέ με ούζο και πιπεριά Φλωρίνης, μυδοπίλαφο με Μάραθο και γαριδομακαρονάδα με Τομάτα και Βασιλικό, χταποδάκι μαριναρισμένο με φρέσκια τομάτα και κρεμμυδάκι, σουπιά σχάρας, φάβα Σαντορίνης, καλαμαράκι με πέστο ρόκας και πολλά άλλα!

Το μενού έχει επιμεληθεί ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος.

Τηλ. κρατήσεων: +30 210 3352400 – [email protected]

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24