search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:32
MENU CLOSE

HONOR VIEW 20: Το πρώτο με 48 MP AI κάμερα τεχνητής νοημοσύνης

06.03.2019 12:52
HONOR VIEW 20: Το πρώτο με 48 MP AI κάμερα τεχνητής νοημοσύνης - Media

 

Το Honor View20 έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα της WIND ή την ιστοσελίδα της εταιρείας. Η τιμή του είναι στα 669€ η έκδοση 6GB+ 128GB και στα 759 € η έκδοση 8GB+ 256GB. Η νέα συσκευή προστίθεται στην ευρεία γκάμα smartphone που προσφέρει η WIND στους πελάτες της και σας περιμένει να την ανακαλύψετε με δυνατότητα αγοράς έως 36 άτοκες δόσεις αλλά και πιο οικονομικά με το πρόγραμμα Bring to Save της WIND.

Στα μοναδικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η πίσω κάμερα 48MP, inscreen μπροστινή κάμερα 25MP, ο επεξεργαστής 7nm Kirin 980 AI, AI TripleAntenna τεχνολογία WiFI, καθώς και το aurora nanotexure design. Οι παραπάνω λειτουργίες έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις στον χώρο της τεχνολογίας καθώς το Honor View20 απέσπασε πολλαπλά βραβεία στο CES 2019, την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas.

Ασυναγώνιστο στην φωτογραφία το Honor View20 ξεπερνάει τις υπόλοιπες inscreen κάμερες διατηρώντας την δομή και τη δύναμη της οθόνης εξασφαλίζοντας περισσότερη ευκολία χρήσης και καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας. Με νέα διάσταση στο design είναι επίσης το πρώτο smartphone που κάνει χρήση της νανολιθογραφίας για να δημιουργήσει το nanotexture – ένα ζωηρό και δυναμικό vshape design βαθμιδωτού χρώματος με λαμπερό εφέ στο κύριο σώμα, το οποίο είναι μόλις 8.1mm πλατύ και αποτελείται από ένα αρμονικό συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού.

Τα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το Honor View 20 είναι το Midnight Black, το Sapphire Blue, το Phantom Blue και το Phantom Red 256GB που φέρει και την υπογραφή της Moschino.

Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και στο www.wind.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15