search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:12
MENU CLOSE

Ύποπτο δέμα στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (Photos-Video)

06.03.2019 14:23
Ύποπτο δέμα στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (Photos-Video) - Media

 

Συναγερμό σήμαναν οι αρχές μετά τον εντοπισμό ύποπτου δέματος στην αίθουσα υποδοχής της αλληλογραφίας σε πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Οι φοιτητές εκκένωσαν το χώρο και κτίρια του πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστά για όλη τη μέρα. Επίσης, αναστέλλονται μαθήματα και προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

«Ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στην αίθουσα παραλαβής της αλληλογραφίας του πανεπιστημίου. Οι διοίκηση συνεργάζεται στενά με την αστυνομία της Σκωτίας, ακολουθώντας τις συστάσεις της, η κεντρική οδός της σχολής παραμένει κλειστή, ενώ έχουν εκκενωθεί κεντρικά κτήρια του πανεπιστημίου», δήλωσε εκπρόσωπος του πανεπιστημίου.

Επιπλέον, ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε και στα κεντρικά της Royal Bank of Scotland στο Εδιμβούργο. Η αστυνομία έλεγξε το πακέτο και διαπίστωσε ότι δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10