search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Survivor: Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μπαίνει για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα κόντρα στους Τούρκους (Video & Audio)

06.03.2019 15:49
Survivor: Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μπαίνει για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα κόντρα στους Τούρκους (Video & Audio) - Media

 

Τελειωμό δεν έχουν οι προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στην προσπάθεια του καναλιού να προσελκύσει μεγαλύτερη τηλεθέαση. Έτσι, μετά την Κατερίνα Δαλάκα, ο γνωστός Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, Πάτρικ Ογκουνσότο, πάει στον Άγιο Δομήνικο για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα.

Ο 36χρονος αθλητής ήθελε προ πολλού να συμμετάσχει στο Survivor, αφού είχε κάνει και σχετική αίτηση πριν από περίπου δύο χρόνια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Πάτρικ, που αυτή τη φορά «ειδοποιήθηκε» ο ίδιος από την παραγωγή του «Survivor» για να εισβάλλει στους Έλληνες.

Ο ίδιος νιώθει Κρητικός από τα Ανώγεια και θεωρεί τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα του. «Σαν την Ελλάδα δεν έχει, όπου και να πάω γυρνάω εδώ. Είδα πολλά σε Βέλγιο, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, αλλά δε το συγκρίνω. Εδώ είναι η βάση μου, δε λείπω ποτέ», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Πάντως, αξέχαστες έχουν μείνει οι δηλώσεις του, μετά το τέλος ενός παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, διαμαρτυρόμενος on camera για τη διαιτησία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48