search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:08
MENU CLOSE

Μετά τις ζέστες της Καθαράς Δευτέρας, έρχεται κύμα κακοκαιρίας με βροχή και χιόνια!

07.03.2019 06:55
Μετά τις ζέστες της Καθαράς Δευτέρας, έρχεται κύμα κακοκαιρίας με βροχή και χιόνια! - Media

 

Μετά από χρόνια, ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και η Καθαρά Δευτέρα 2019 θα είναι ηλιόλουστη και ζεστή, με τη θερμοκρασία να αγγίζει ακόμη και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει ριζικά από την Τρίτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Από την Τρίτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες σ’ όλη τη χώρα, ενώ δεν αποκλείεται τα χιόνια να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στα ηπειρωτικά ορεινά.

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Τρίτη

Μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07