search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Κιλκίς: Αγοράκι δημοτικού καταγγέλλει ασέλγεια από δάσκαλο (Video)

07.03.2019 09:00
Κιλκίς: Αγοράκι δημοτικού καταγγέλλει ασέλγεια από δάσκαλο (Video) - Media

 

Ένα περιστατικό σε δημοτικό σχολείο του νομού Κιλκίς, που συζητιέται όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, απασχολεί και την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού που διερευνά με ιδιαίτερο προσεκτικό τρόπο τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, είναι ενήμερο και το Υπουργείο Παιδείας, έχει παρέμβει ήδη και η εισαγγελία.

Ένα αγοράκι είναι αυτό που έσπασε τη σιωπή του και ανέφερε στο σπίτι του πως δάσκαλός του, το παρενοχλεί σεξουαλικά. Οι γονείς θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στη διεύθυνση του σχολείου, κάτι που έκαναν, φαίνεται όμως πως άνοιξαν κι άλλα στόματα, από άλλους γονείς.

Ο δάσκαλος, νεαρός σχετικά σε ηλικία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, δεν έχει παυθεί καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όμως δεν εμφανίζεται στο συγκεκριμένο δημοτικό.

Η υπόθεση είναι εν γνώσει του διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς με τον οποίο επικοινώνησε ο ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32