search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Μάλωσε με την ηλικιωμένη γιαγιά του για τις πιστωτικές κάρτες και την τύφλωσε βγάζοντας της τα μάτια

07.03.2019 09:39
Παράξενη εμφάνιση για την Κιμ Καρντάσιαν: Με πλεξίδες και πανάκριβη τσάντα (Photos) - Media

 

Ο Μάικλ Γκριφ πήρε κρυφά την πιστωτική κάρτα της γιαγιάς του Σίλα. Πήγε και έκανε αγορές άνω των 1000 δολαρίων και μετά επέστρεψε και άφησε την κάρτα στη θέση της. όταν ήρθε ο λογαριασμός του μήνα, ξέσπασε η θύελλα. Η 78χρονη γυναίκα που μένει με τον εγγονό της βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τον ρωτάει γιατί ξόδεψε τόσα χρήματα.

Αντί απαντήσεως εκείνος έχωσε τα δάχτυλα του στα μάτια της και τα πίεσε με δύναμη. Η γιαγιά τυφλωμένη από τον πόνο και δίχως μάτια βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να φωνάζει στους γείτονες να τη βοηθήσουν.

Κανείς δεν ανακατεύτηκε. Μόνο ένας από αυτούς τηλεφώνησε στην αστυνομία. Σε λίγα λεπτά έφτασαν τα περιπολικά που συνέλλαβαν τον εγγονό και μετέφεραν τη γιαγιά στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί εκεί ήταν απαισιόδοξοι. «Δίνουμε λιγότερες από 1τοις εκατό για να καταφέρει η γιαγιούλα να ξαναβρεί την όραση της.

Τώρα ο Μάικλ αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος από την πολιτεία της Νέας Υόρκης και έχει προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:54