search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46
MENU CLOSE

H Μάγδα Φύσσα το βράδυ στην εκπομπή Focus με τον Πάνο Χαρίτο

07.03.2019 12:36
H Μάγδα Φύσσα το βράδυ στην εκπομπή Focus με τον Πάνο Χαρίτο - Media

 

Συγκλονίζουν και ταυτόχρονα αφυπνίζουν τα λόγια της Μάγδας Φύσσα. ‘Ανοιξε την καρδιά της στον Πάνο Χαρίτο για τον Παύλο, τους δολοφόνους του παιδιού της και την δίκη που καθυστερεί. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή Focus.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 ο αντιφασίστας ράπερ Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.

Πεντέμισι χρόνια μετά, ο Ρουπακιάς βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό, η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Παύλος Φύσσας παραμένει σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα.

Η Μάγδα Φύσσα μιλάει για όλα, ξεδιπλώνοντας τον πόνο της μάνας, πόσο της λείπει ο Παύλος, τα ερωτήματα που την κατατρώγουν, το μεγάλο γιατί, πως αισθάνεται για τον δολοφόνο, αλλά και για τα κορίτσια που βρήκαν το θάρρος και κατέθεσαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46