search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Κράτησαν όμηρο σε μπαρ τον Σαρκοζί

01.03.2012 16:48
Κράτησαν όμηρο σε μπαρ τον Σαρκοζί - Media

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές πέρασε ο Γάλλος Πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μπαγιόν [περιοχή Βάσκων στη Γαλλία] αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από άνδρες της προσωπικής του φρουράς σε τοπικό μπαρ

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές πέρασε ο Γάλλος Πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μπαγιόν [περιοχή Βάσκων στη Γαλλία] αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από άνδρες της προσωπικής του φρουράς σε τοπικό μπαρ, αφού εξοργισμένο πλήθος ντόπιων κατοίκων ξεκίνησε να τον βρίζει, να του πετά αυγά κι ότι άλλο βρέθηκε εκεί κοντά.

Ο κόσμος ήταν τόσο εξαγριωμένος που δεν επέτρεπε στον Γάλλο Πρόεδρο να εξέλθει από το μπαρ και κάπως έτσι, ο Νικολά Σαρκοζί παρέμεινε όμηρος των διαδηλωτών για πολύ ώρα. Τελικά απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όπου και ταξίδεψε πίσω στο Παρίσι για να πάρει από εκεί το προεδρικό αεροπλάνο και να πετάξει στις Βρυξέλλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41