search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Ένοχοι Γκαγκάτσης, Πιλάβιος και Γκιρτζίκης για την κάρτα υγείας της ΕΠΟ

07.03.2019 13:35
Ένοχοι Γκαγκάτσης, Πιλάβιος και Γκιρτζίκης για την κάρτα υγείας της ΕΠΟ - Media

 

Ένοχους έκρινε τους τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση της κάρτας υγείας της ΕΠΟ. Οι τρεις ισχυροί άλλοτε πρόεδροι της ΕΠΟ μαζί με τους Γιώργο Σιντόρη και Γιάννη Οικονομίδη καταδικάστηκαν με πέντε χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Απόφαση εφέσιμη, με τους εμπλεκόμενους να αναμένεται να προχωρήσουν στην άσκηση έφεσης.

 Το δικαστήριο αναγνώρισε και ελαφρυντικά όπως για παράδειγμα ο πρότερος έντιμος βίος τους.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση είναι να κάνει με πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που είχε υπογραφεί το 2005 αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Η ΕΠΟ ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα κατέβαλε κανονικά το αντίτιμο στις συμβαλλόμενες εταιρίες που είχαν αναλάβει το έργο, ζημιώνοντας με περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της.

Αθώοι κρίθηκαν οι υπόλοιποι 25 κατηγορούμενοι: Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρου Καραμελίδη, Νίκου Προύντζου, Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης, Σωκράτης Παπαδόπουλος, Παντελής Κύρκας, Κωνσταντίνος Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Βουρδάκης. Ιωνας Χατζηιωνάς, Γιώργος Λυγεράκης, Αθανάσιος Ισμαήλος, Αριστείδης Σταυρόπουλος.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51