search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Εισαγγελική εντολή στην ΤτΕ για παράδοση εγγράφων στον Π. Ρουμελιώτη

07.03.2019 14:31
Υποψήφιος του Μέρα25 «τρολλάρει» σε πάνελ και παρουσιάζει την υποψηφιότητά του τραγουδιστά (Video)  - Media
 
Ο Πρόεδρος της Attica Bank καθηγητής Π. Ρουμελιώτης, μετά την άρνηση των αρμοδίων στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος να θέσουν υπόψη του τα έγγραφα και το φάκελο που να δικαιολογούν τα όσα σε βάρος του καταμαρτυρούν με την «όλως αόριστη και ατεκμηρίωτη κλήση του σε ακρόαση», όπως έχει υποστηρίξει, προσέφυγε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα, ο οποίος, κατά τις ίδιες πηγές, διέταξε τους εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδος να του χορηγήσουν αντίγραφα όλων των εγγράφων που ζήτησε από τους κ. κ. Στουρνάρα και Παντελιά, και περιέχονται στο σχετικό διοικητικό τους φάκελο, πριν εμφανιστεί για ακρόαση ενώπιον του αρμοδίου οργάνου της ΤτΕ.
 
Όπως είχε αναφέρει, κατά πληροφορίες, στην αίτησή του για την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας, παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις του προς το διευθυντή της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ Σ. Παντελιά και άλλους υπαλλήλους, να του χορηγηθούν αντίγραφα των δημοσίων εγγράφων αναφορικά με τις αποδιδόμενες σε εκείνον παραλείψεις και παράνομες πράξεις, τα εν λόγω στελέχη της ΤτΕ αρνούνταν να του τα παράσχουν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52