search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31
MENU CLOSE

Νέα απίστευτη γκάφα Τραμπ: Αποκάλεσε Τιμ… Απλ τον CEO της Apple (Video)

07.03.2019 14:45
Νέα απίστευτη γκάφα Τραμπ: Αποκάλεσε Τιμ... Απλ τον CEO της Apple (Video) - Media
 
Έντονο προβληματισμό στους συμβούλους του και… πάρτι στους αντιπάλους του προκαλεί η νέα «γκάφα» του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος φάνηκε να ξεχνά το όνομα του CEO της Apple κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο.
 
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που έχει «παράδοση» σε κάτι τέτοια, αποκάλεσε Τιμ Απλ τον Τιμ Κουκ, ενώ ξεκινούσε η συζήτησή τους με θέμα τη σημασία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. «Το εκτιμούμε πάρα πολύ, Tim Apple», του είπε ο Tραμπ, παρά το γεγονός ότι ο CEO της Apple φορούσε ταμπελάκι που έγραφε το όνομά του.
 

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά ο που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπερδεύει το όνομα ενός CEO, ενώ έχει μπερδέψει τα ονόματα του προσωπικού του. Για παράδειγμα έχει αποκαλέσει τον σύμβουλο εθνικών θεμάτων, Τζον Μπόλτον, ως… Μάικ Μπόλτον.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31