02/04/2020 12:54:10

ΕΔΟΕΑΠ: Το 88% των ασφαλισμένων επικαιροποίησαν τα στοιχεία τους

Μέχρι τις 15 Ιουλίου κρίνεται το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Ολοκληρώθηκε με ποσοστό συμμετοχής 88% η διαδικασία της επικαιροποίησης στοιχείων ασφαλισμένων δημοσιογράφων στον ΕΔΟΕΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού.

Στη ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή για την επικαιροποίηση των στοιχείων θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία ώστε τόσο οι νεοεισερχόμενοι ασφαλισμένοι όσο και οι ήδη ασφαλισμένοι να μπορούν να προσθέτουν τα νέα τους στοιχεία, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του οργανισμού:

«Με πλήρη επιτυχία και ποσοστό συμμετοχής 88% ολοκληρώθηκε η διαδικασία της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» του ΕΔΟΕΑΠ.

Η επικαιροποίηση αφορούσε σε όλα τα άμεσα μέλη του Οργανισμού -εν ενεργεία και συνταξιούχους- και έγινε μέσω των κωδικών τού taxisnet, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη ασφάλεια.

Τα στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν, παρεδόθησαν στους αναλογιστές, οι οποίοι και εκπονούν τη σχετική μελέτη εν όψει της εκδίκασης (3 Ιουνίου) στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγής μερίδας εργοδοτών κατά του 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ.

Για την αίσια έκβαση της διαδικασίας η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετάσχοντες.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού (edoeap.gr), ώστε τόσο οι νεοεισερχόμενοι ασφαλισμένοι όσο και οι υφιστάμενοι να μπορούν να συμπληρώνουν ή να προσθέτουν τα (νέα) τους στοιχεία, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.