01/06/2020 06:27:53

«Θεσσαλονίκη μαζί» ο συνδυασμός της Νοτοπούλου στις εκλογές (Video)

«Θεσσαλονίκη μαζί» ο συνδυασμός της Νοτοπούλου στις εκλογές (Video) - Media

 

Το πρώτο προεκλογικό βίντεο της παράταξής της Κατερίνας Νοτοπούλου δόθηκε στη στη δημοσιότητα μέσω του Facebook. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Θεσσαλονίκη Μαζί» και περιλαμβάνει και το όνομα «Ανοιχτή πόλη» που παραπέμπει στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο, με εικόνες της συμπρωτεύουσας -στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι σκάλες του Μετρό- και με τη δική της εικόνα στο τέλος ως υποψήφιας δημάρχου, η κ. Νοτοπούλου αναφέρει: «Η δική μας οπτική της Θεσσαλονίκης! Πόλη Ανοικτή, με Καρδιά, Συναίσθημα και Βλέμμα στραμμένο στο... 'Μαζί' και το 'Μπορούμε'! Προχωράμε μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε!».

Η κ. Νοτοπούλου παράλληλα ανακοίνωσε και την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού της, την Παρασκευή,  ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με τίτλο «Μιλάμε για την πόλη μας, μιλάμε για τις ζωές μας! – Οι Γυναίκες Προχωράμε Μαζί», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στον πολυχώρο του περιοδικού «Ένεκεν», στην Προξένου Κορομηλά 37.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.