search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Γραπτή συγγνώμη από τον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του

07.03.2019 17:04
Γραπτή συγγνώμη από τον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του - Media

 

Έγγραφη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με την οποία απολογείται και ζητεί συγγνώμη για τα όσα είπε μετά το ματς του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Πανιώνιος στην Τούμπα, προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ρουμάνου προπονητή, στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

«Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα οι δικηγόροι του «δικεφάλου του Βορρά» ζήτησαν να απορριφθεί η δίωξη σε βάρος του ή επικουρικά να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας.

Επίσης υποστήριξαν πως η δίωξη πρέπει να απορριφθεί επειδή ανάμεσα στα άλλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ονομάτισε κάποιον συγκεκριμένα. Μάλιστα, επικαλέστηκαν δεδικασμένο με την δήλωση του Τζιμπριλ Σισέ μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού το 2011, όπου ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος δεν άσκησε δίωξη και έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, διότι ο Γάλλος μιλούσε σε πρώτο πρόσωπο και αναφερόταν στη δική του ψυχική κατάσταση.

Η απόφαση αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32