search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:19
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οργανωμένης προσπάθειας πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών

07.03.2019 21:41
Τζανακόπουλος: Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οργανωμένης προσπάθειας πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών - Media

 

Για το περιστατικό με τους χούλιγκαν που επιτέθηκαν στη νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και τόνισε πως υπάρχει ένα ευρύτερο φαινόμενο αθλητικής βίας που μαστίζει την Ελλάδα και πολλές άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

“Δική μας βούληση είναι να μην αφήσουμε κανένα ερωτηματικό σε σχέση με τις ευθύνες, σε σχέση με τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών . Η αστυνομία είναι ήδη κινητοποιημένη κάνει αυτό το οποίο οφείλει σε συνεννόηση με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού».

Συμπλήρωσε ” δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε μια οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών από οργανωμένα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον χώρο των οργανωμένων οπαδών ” και προσθέσει πως αν και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ωστόσο “υπάρχει αυτή η υπόνοια γιατί αυτές οι ομάδες (των οργανωμένων οπαδών) σπανίως λειτουργούν χωρίς την κάλυψη και την προστασία που τους παρέχουν οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17