search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Μαθητής κοιμήθηκε με τα ακουστικά και ξύπνησε κουφός

08.03.2019 08:53
Μαθητής κοιμήθηκε με τα ακουστικά και ξύπνησε κουφός - Media

 

Οι γιατροί προειδοποιούν: μην κοιμάστε με τα ακουστικά, μπορεί να καταστραφεί η ακοή σας. Ένας μαθητής όμως στην Ταιβάν δεν πήρε στα σοβαρά την προειδοποίηση αυτή και έβαλε μουσική, ξάπλωσε και τον πήρε ο ύπνος με τα ακουστικά. Το επόμενο πρωί ξύπνησε κωφός από το ένα του αυτί.

Όπως είπαν μάλιστα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου πήγε, ήταν τυχερός που κατά τη διάρκεια του ύπνου του, το ένα ακουστικό βγήκε από το αυτί αλλιώς υπήρχε περίπτωση να χάσει την ακοή του και από τα δυο του αυτιά.

Τώρα ο ίδιος ο μαθητής πρέπει να πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να ανακτήσει αν όχι όλη, μέρος της ακοής που έχασε.

Ο επικεφαλής ΩΡΛ του νοσοκομείου, ο γιατρός Χουιτζί, τόνισε πως κατά τη διάρκεια του ύπνου το αίμα κυκλοφορεί πιο αργά στο σώμα μας. Το ίδιο συμβαίνει και στα αυτιά μας. Όταν όμως υπάρχουν συνεχείς θόρυβοι στο αυτί μας, εκείνο πιέζεται για να ανταποκριθεί.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12