search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:00
MENU CLOSE

D’Angelo: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Αμερικανό τραγουδιστή της soul

08.03.2019 11:19
D’Angelo: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Αμερικανό τραγουδιστή της soul - Media

 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Αμερικανό τραγουδιστή της soul, funk και R&B, D’Angelo θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τραϊμπέκα στη Νέα Υόρκη.

Την ταινία με τίτλο “ Devil’s Pie: D’ Angelo” έχει σκηνοθετήσει η βραβευμένη σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και φωτογράφος από το Άμστερνταμ, Καρίνε Μπέλσμα (Carine Bijlsma).

Το ντοκιμαντέρ δίνει στους θεατές μια αποκλειστική, πίσω από τη σκηνή, ματιά στη ζωή του D’Angelo κατά την προετοιμασία του στην περιοδεία του με την οποία επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα.

Ο τραγουδιστής της soul ξαφνικά σταμάτησε τις εμφανίσεις και της ηχογραφήσεις το 2000 και επέστρεψε 14 χρόνια αργότερα με νέο άλμπουμ.

Ο D’Angelo, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένα μάλλον απομονωμένο άτομο, κυκλοφόρησε νέο κομμάτι στις αρχές του τρέχοντος έτους, το «Unshaken» που δημιουργήθηκε αρχικά για το απίστευτα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «Red Dead Redemption 2».

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά επέτρεψε κάμερες να παρακολουθούν τη ζωή του. «Με την απόλυτη εμπιστοσύνη του D’Angelo και των ανθρώπων γύρω του, βυθίστηκα στον ιδιαίτερο κόσμο του, τον οποίο ήθελα επίσης να προβάλλω στην ταινία», ανέφερε η σκηνοθέτης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:59