search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Σε ειδική προβολή η νέα ταινία «Gloria Bell» των Τζούλιαν Μουρ και Τουρτούρο

08.03.2019 11:28
Σε ειδική προβολή η νέα ταινία «Gloria Bell» των Τζούλιαν Μουρ και Τουρτούρο - Media

 

Οι Τζούλιαν Μουρ και Τζον Τουρτούρο παρακολούθησαν ειδική προβολή της νέας τους ταινία «Gloria Bell» στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA).

Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Τουρτούρο μίλησε για κινηματογραφικές ταινίες – και παραλλήλισε το «Gloria Bell» με ένα άλλο φιλμ που αγάπησε πέρυσι, το «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν.

«Είδα μια ιστορία για μια γυναίκα, της οποίας την ιστορία δεν θα βλέπαμε ποτέ. Έπρεπε να γυρίσω πίσω για να το παρακολουθήσω για δεύτερη φορά», είπε. «Σε κάνει να κοιτάζεις κάποιον και να τον βλέπεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Είναι το ίδιο πράγμα με αυτήν την ταινία» είπε ο ηθοποιός.

Κατά κάποιον τρόπο το «Gloria Bell» είναι παρόμοιο με το «Roma». H Μπελ, την οποία υποδύεται η Τζούλιαν Μουρ, είναι μία διαζευγμένη γυναίκα που αναζητά την ταυτότητά της πηγαίνοντας σε ντίσκο και χορεύοντας στην πίστα όλο το βράδυ. Έχει μία ομάδα συγγενών και φίλων γυναικών που την υποστηρίζουν. Γνωρίζει τον Τζον Τουρτούρο στο κλαμπ και αρχίζουν να βγαίνουν, εκείνος όμως έχει προβλήματα.

Το «Gloria Bell» είναι remake της ταινίας «Gloria», του ίδιου σκηνοθέτη, του Αργεντινού, Σεμπαστιάν Λέλιο. Ορισμένοι επικριτές του φιλμ έχουν δηλώσει ότι η νέα ταινία είναι πολύ παρόμοια με την αρχική. Αλλά ο Λέλιο είπε ότι δεν υπάρχει κάτι αναγκαστικά λάθος με αυτό.

«Γιατί να την παραμορφώσουμε ή να την ανακαλύψουμε ξανά; Τιμάμε αυτό που έκανε την πρώτη ταινία ξεχωριστή, αλλά με ένα νέο σύνολο σπουδαίων ηθοποιών σε μια διαφορετική χώρα» ανέφερε ο σκηνοθέτης. «Η καλλιτεχνική μας πρόκληση ήταν να προσπαθήσουμε να την κάνουμε ζωηρή και ζωντανή, να την κάνουμε να έχει απήχηση στην τρέχουσα εποχή».

Η Τζούλιαν Μουρ εξήγησε ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει είναι να πει την ιστορία μιας γυναίκας που δεν λέγεται συχνά. Ανέφερε ακόμη ότι ο επόμενος ρόλος της ως Γκλόρια Στάινεμ στην ταινία «The Glorias: A Life on the Road» έγινε ακόμη πιο ξεχωριστός από τις συναδέλφους της.

«Έχουμε αυτή την εξαιρετική ομάδα: Μπέτι Μίντλερ, Λορέιν Τουσέιντ, Τζανέλ Μονέ. Κάθε μέρα είναι συναρπαστική γιατί υπάρχει πάντα ένα άλλο πρόσωπο που έρχεται και υποδύεται έναν εμβληματικό χαρακτήρα. Είναι φοβερό» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03