search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51
MENU CLOSE

Η Αλίσια Βικάντερ στο νέο άλμπουμ των «The National»

08.03.2019 11:36
Η Αλίσια Βικάντερ στο νέο άλμπουμ των «The National» - Media

 

Οι θαυμαστές των «The National» γιορτάζουν την ανακοίνωση από το συγκρότημα ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ τους, η πρώτη απόπειρα του αμερικανικού γκρουπ της indie rock μετά το «Sleep Well Beast» του 2017.

Με τίτλο «I’m Easy to Find», το νέο άλμπουμ θα συνοδεύεται από μια ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 24 λεπτών από τον σκηνοθέτη Μάικ Μιλς, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ, Αλίσια Βικάντερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μπάντας, η ταινία μικρού μήκους «δεν είναι το βίντεο για το άλμπουμ», ενώ «το άλμπουμ δεν είναι το soundtrack του φιλμ».

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το αποτέλεσμα της συνεργασίας του γκρουπ με τον σκηνοθέτη είναι το “I’m Easy to Find” μια ταινία 24 λεπτών από τον Μιλς με πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ και το “I Am Easy to Find” ένα διάρκειας 68 λεπτών άλμπουμ από τους “The National”».

Αναφερόμενος στα δύο project ο Μάικ Μιλς τα χαρακτήρισε αδέρφια με αντιπαλότητα, που κλέβουν το ένα από το άλλο, μοιράζονται μουσική, λέξεις και DNA και παρορμήσεις και όραμα για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος το 2019.

Η ταινία ήταν σαν ένα μουσικό κομμάτι, η μουσική συναρμολογήθηκε σαν ταινία, από έναν σκηνοθέτη, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Στο τραγούδι «You Had Your Soul with You» φωνητικά κάνουν η συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπόουι, Γκέιλ Αν Ντόρσι και στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Σάρον Βαν ¨Ετεν, Λίσαν Χάνινγκαν, Μπρούκλιν Γιουθ Κόρους κ.ά.

«Ναι, υπάρχουν πολλές γυναίκες που τραγουδούν σε αυτό, αλλά δεν έγινε επειδή είπαμε: «Aς, έχουμε περισσότερες γυναικείες φωνές»» αναφέρει ο αρχηγός του συγκροτήματος Ματ Μπέρνιγκερ σε δελτίο Τύπου. Είπαμε: «Ας έχουμε περισσότερο μία σύνθεση ταυτοτήτων ανθρώπων. Θα ήταν καλύτερα να είχα και άλλους άνδρες τραγουδιστές, αλλά το εγώ μου δεν άφησε να συμβεί αυτό».

Ο Μάικ Μιλς, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει βίντεο και ταινίες, όπως τις «20th Century Women» και «Beginners», προσέγγισε τον Μπέρνινγκερ για να συνεργαστούν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αντί ο Μάικ Μιλς να γυρίσει ένα μουσικό βίντεο ή δύο, αποφάσισαν να συμμετάσχει πιο ενεργά στο άλμπουμ και έγινε συμπαραγωγός. Το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου ηχογραφήθηκε στο Λονγκ Ποντ, του Καναδά και στην Κοιλάδα του Χάτσον στην πολιτεία της Νέας Υόρκης με επιπλέον συναντήσεις στο Παρίσι, το Βερολίνο, το Δουβλίνο, το Όστιν και το Σινσινάτι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50