search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18
MENU CLOSE

DeepSpot: Η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο – Θα έχει μέχρι και υποθαλάσσια σήραγγα (Photos)

08.03.2019 12:12
DeepSpot: Η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο - Θα έχει μέχρι και υποθαλάσσια σήραγγα (Photos) - Media

 

Η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο αναμένεται να λειτουργήσει στην Πολωνία, με βάθος 45 μέτρα και όγκο νερού ισοδύναμο με 27 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Το DeepSpot θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους στην κεντρική πολωνική πόλη Mszczonow, περίπου 40 χιλιόμετρα από την Βαρσοβία.

Θα είναι προσιτή σε όλους, όχι μόνο για δύτες, και θα περιλαμβάνει μια υποθαλάσσια σήραγγα, δωμάτια ξενοδοχείων με θέα στην πισίνα, καθώς και εστιατόρια και αίθουσες συνεδρίων.

Το DeepSpot φέρεται να κατασκευάζεται από την ίδια εταιρεία που δημιούργησε τον δημοφιλές προσομοιωτή εσωτερικής πτώσης FlySpot στην πολωνική Βαρσοβία West County.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα χρειαστούν 8.000 κυβικά μέτρα νερού για να γεμίσει η πισίνα.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή πισίνα θα διατηρήσει το ρεκόρ ως την βαθύτερη στον κόσμο για περίπου έξι μήνες έως ότου η Blue Abyss, που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Colchester του Ηνωμένου Βασιλείου, ανοίγει με μια πισίνα βάθους περίπου 50 μέτρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18