search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Αστυνομικός πυροβόλησε 14 (!) φορές ύποπτο μέσα σε αυτοκίνητο (Video, σκληρές εικόνες)

08.03.2019 14:17
Κόλαση: Βροχή από σφαίρες έξω από κοτοπουλάδικο (Video, σκληρές εικόνες) - Media

 

Την απίστευτη αγριότητα ενός αστυνομικού σε βάρος υπόπτου που αρνούταν να βγει από τα αυτοκίνητό του κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας δεύτερου περιπολικού που βρισκόταν στο σημείο του συμβάντος.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο Λιτλ Ροκ του Άρκανσο και μοιραίος πρωταγωνιστής είναι ο αστυνομικός Τσαρλς Σταρκ, ο οποίος σταμάτησε για έλεγχο αυτοκίνητο και με το όπλο προτεταμένο ζήτησε από τον οδηγό να βγει έξω.

Εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά άρχισε να κινεί αργά το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα ο Σταρκ να αρχίσει να τον πυροβολεί, ακόμα κι όταν βρέθηκε ξαπλωμένος πάνω στο καπό του οχήματος.

Τελικά ο οδηγός έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα για υπερβολική χρήση βίας, ενώ ελέγχεται και από το FBI.

Το βίντεο δημοσιοποίησε ο δήμος του Λιτλ Ροκ μετά από αίτημα της οικογένειας του οδηγού, αλλά και της αστυνομίας του Λιτλ Ροκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33