search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32
MENU CLOSE

Αποτεφρώθηκε χωρίς νεκροψία ο σταρ της δεκαετίας του ’80 Γιαν Μάικλ Βίνσεντ (Photos)

08.03.2019 16:46
Αποτεφρώθηκε χωρίς νεκροψία ο σταρ της δεκαετίας του

 

Άλλος ένας από τους ζεν πρεμιέ/«κακά παιδιά» της δεκαετίας του 1980 έφυγε από τη ζωή, σχεδόν ξεχασμένος από τους φανς του και τον κόσμο της σόουμπιζ.

Ο λόγος για τον Γιαν Μάικλ Βίνσεντ που πέθανε σε ηλικία 74 ετών έπειτα από καρδιακή προσβολή, μετά από μια ταραχώδη ζωή και καριέρα.
Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Airwolf, ενώ υπήρξε εποχή που ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης. Ακολούθησε η τραγική πτώση του καθώς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.
 
Ο σταρ πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο στη Βόρεια Καρολίνα έπειτα από καρδιακή προσβολή. Όπως το ΤΜΖ μετέδωσε, τώρα κατάφερε να εντοπίσει το πιστοποιητικό του θανάτου του σύμφωνα με το οποίο δεν έγινε νεκροψία στη σορό και αργότερα αποτεφρώθηκε.
Ο τελευταίος ρόλος του ήταν το 2002 στο δράμα “White Boy”, ενώ η σειρά “Airwolf” ήταν που τον καθιέρωσε ως σταρ. Μεταδιδόταν από το 1984-1986 και κέρδιζε τότε 40.000 το επεισόδιο.
Αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το 2012 όταν κόντεψε να πεθάνει έπειτα από μία σοβαρή μόλυνση οπότε έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Έτσι έχασε το δεξί του πόδι.
 
Στο απόγειο της καριέρας του παραδέχτηκε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι ακόμη αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32