search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Κάνει πίσω ο ισχυρότερος υποστηρικτής του Μάικλ Τζάκσον: Δεν μπορώ να κρίνω…

08.03.2019 17:12
Κάνει πίσω ο ισχυρότερος υποστηρικτής του Μάικλ Τζάκσον: Δεν μπορώ να κρίνω... - Media

 

Ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Μάικλ Τζάκσον, ο ηθοποιός Κόρεϊ Φέλντμαν, ο οποίος είχε αρχικά ασκήσει δριμύτατη κριτική στο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ «Leaving Neverland», μοιάζει να έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις καταγγελίες για παιδοφιλία σε βάρος του μακαρίτη «βασιλιά της ποπ».

Μιλώντας στα Headline News, ο Φέλντμαν δήλωσε ότι «δεν μπορώ ελαφρά τη καρδία να υπερασπιστώ οιονδήποτε έχει κατηγορηθεί για τέτοια φρικτά εγκλήματα, αλλά, από την άλλη, δεν είμαι εδώ για να τον κρίνω, γιατί, όπως έχω πει, δεν έκανε αυτά τα πράγματα σε εμένα και δεν είχα τέτοια εμπειρία. Η θέση μου δεν είναι να κρίνω, δεν είναι να είμαι ούτε δικαστής ούτε υπερασπιστής».

Ο Φέλντμαν, ο οποίος έχει καταγγείλλει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί παραδέχθηκε ότι ο Τζάκσον ήταν γι’ αυτόν «ένας φίλος, ένας μεγάλος αδελφός», ωστόσο τόνισε ότι τα θύματα κακοποίησης «πρέπει να ακουστούν».

Το «Leaving Neverland» παρουσιάζει τις ιστορίες δύο ανδρών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ως παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον, ισχυρισμούς που οι εκπρόσωποι του «βασιλιά της ποπ» αρνούνται κατηγορηματικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35