search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Γ. Βασιλειάδης: Θα παρέμβω αν δεν τα βρουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

08.03.2019 17:33
«Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε» - Συγκλονίζει ξανά ο Βασίλης - Media

 

Η οπαδική βία και το μέλλον του αθλητισμού σχολιάστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. Θα βρούμε και τους ηθικούς αυτουργούς για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η αρχική τοποθέτηση του Υφυπουργού έγινε με αφορμή τα συνεχόμενα περιστατικά οπαδικής βίας. «Η συνάντηση μου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας έγινε με σκοπό να αποφύγουμε περαιτέρω έξαρση των φαινομένων αυτών που βιώνουμε την τελευταία περίοδο. Η Αστυνομία έχει εντείνει τις δράσεις της κόντρα στους συνδέσμους και παρεμβαίνει προλαβαίνοντας επικίνδυνα σκηνικά. Απλά δεν δημοσιοποιείται πάντοτε αυτό» σχολίασε.

Σε ερώτηση γιατί δεν αποτρέπονται οι εκάστοτε οπαδοί από τέτοιου είδους κατακριτέες ενέργειες, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε: «Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε ο φόβος δικαίου. Οι ποινές έρχονται μετά από πολλά χρόνια! Με το νέο πλαίσιο αυτό αλλάζει! Έχουμε εξαιρετική συνεργασία τόσο με την Αστυνομία όσο και με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πλέον τα σκηνικά θα διαλευκάνονται. Όπως για παράδειγμα επιχειρούμε να κάνουμε με τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου».

Όσον αφορά την υπόθεση με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή, σχολίασε πως η υπόθεση «έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,. Η ανακρίτρια κάνει καλά τη δουλειά της. Θέλουμε να βρούμε και τους ηθικούς αυτουργούς. Αναμένουμε τη συνέχεια χωρίς να μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα».

Τέλος, στάθηκε και στην «μπασκετική» κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως αν οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία, σε συνεργασία με τις αρμόδιες λίγκες, έχει την αρμοδιότητα να παρέμβει και μάλιστα ότι προτίθεται να το κάνει!

«Θα πρέπει οι Λίγκες να βρουν μια λύση. Σε περίπτωση που δεν τα βρουν την ερχόμενη Τρίτη στη συνάντηση που θα έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, την επόμενη ημέρα θα παρέμβω» προϊδέασε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57