search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Διακρατική συμφωνία για τις Πρέσπες

02.02.2010 10:32
Διακρατική συμφωνία για τις Πρέσπες - Media

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την προστασία του μοναδικού οικοσυστήματος των Πρεσπών, αναλαμβάνουν Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ευρωπαϊκή Ένωση, με την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας, δέκα χρόνια μετά την ίδρυση του διασυνοριακού πάρκου Πρεσπών.

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την προστασία του μοναδικού οικοσυστήματος των Πρεσπών, αναλαμβάνουν Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ευρωπαϊκή Ένωση, με την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας, δέκα χρόνια μετά την ίδρυση του διασυνοριακού πάρκου Πρεσπών. Η συμφωνία που υπογράφεται από τους υπουργούς Περιβάλλοντος των τριών κρατών και τον Σταύρο Δήμα ως Επίτροπο Περιβάλλοντος, δρομολογεί  ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ευαίσθητης και άκρως σημαντικής περιβαλλοντικά, περιοχής των Βαλκανίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:43