search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Καθαρά Δευτέρα: Κορυφώνεται η κίνηση στη Βαρβάκειο

09.03.2019 07:00
Καθαρά Δευτέρα: Κορυφώνεται η κίνηση στη Βαρβάκειο - Media

 

Σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα κινείται τις τελευταίες ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα, η αγορά σύμφωνα με τους ιχθυοπώλες στην Βαρβάκειο. Από την περασμένη Τετάρτη η κίνηση είναι αυξημένη, ενώ, όπως λένε, θετικό ρόλο έχει παίξει και το γεγονός πως είναι ακόμη αρχές του μήνα και έχουν γίνει πρόσφατα οι πληρωμές μισθών και συντάξεων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιχθυοπωλών, Σπύρο Κοράκη, το γεγονός ότι φέτος η Σαρακοστή ξεκινάει σε ανοιξιάτικη περίοδο, έχει ευνοήσει πολύ τους παραγωγούς καθώς τα αλιεύματα είναι πολύ περισσότερα από πέρυσι. «Υπάρχει υπερεπάρκεια αγαθών και έτσι ο κόσμος έρχεται και βρίσκει τις καλύτερες δυνατές τιμές. Επίσης το γεγονός πως οι έλεγχοι είναι συνεχείς και εξονυχιστικοί βοηθούν στο να μην φοβάται τίποτα ο καταναλωτής» σημειώνει ο κύριος Κοράκης μιλώντας στο news247.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01