search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Survivor Πανόραμα: Η τηλεθέαση της τελευταίας εκπομπής

09.03.2019 09:59
Survivor Πανόραμα: Η τηλεθέαση της τελευταίας εκπομπής  - Media

 

Το Suvivor Πανόραμα χθες έριξε οριστικά αυλαία, μετά την απόφαση του σταθμού να σταματήσει την προβολή της εκπομπής λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης. 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Λάουρα Νάργες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος αποχαιρέτησαν χθες τους τηλεθεατές μέσα σε φορτισμένο κλίμα, όμως και σε αυτή την τελευταία εκπομπή, το Survivor Πανόραμα δεν κατάφερε να ανέβει, έστω και λίγο σε νούμερα. 

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή που αναδείκνυε παρασκήνιο και άγνωστες πτυχές του ριάλιτι περιπέτειας στον Αγιο Δομίνικο, έφτασε να κάνει 6,3%. 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, πάντως, που σίγουρα δεν μπορεί να υποστηρίξει πως φέτος ήταν η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν της καριέρας της, δεν έδειχνε να έχει και την καλύτερη ψυχολογία μετά από όλα όσα συνέβησαν.

Πάντως, στην αποφώνηση της τελευταίας αυτής εκπομπής, η παρουσιάστρια είπε: «Από την Δευτέρα εμείς δεν θα είμαστε κοντά σας, έρχεται όμως μια πολύ συναρπαστική σειρά που αξίζει να παρακολουθήσετε. Αυτή είναι η “Μαύρη Θάλασσα” που θα παίζει καθημερινά στις 18:10» αποκαλύπτοντας ποια σειρά θα αντικαταστήσει το Survivor Πανόραμα. 

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39