search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Χαμός στο στούντιο της εκπομπής του Γεωργαντά: «Πλακώθηκε» με τον αρχισυντάκτη η Σκορδά

09.03.2019 10:26
«Αποδεκατισμένο» σήμερα το Πρωινό: Με τρεις απουσίες βγήκε στον αέρα η εκπομπή – Η εξήγηση της Σκορδά (Video) - Media

 

Χαμός έγινε, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από καιρό, στη νέα εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως στη συνέντευξη που έδωσε και θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, η ίδια τσακώθηκε άσχημα με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.

Μάλιστα είπε ότι πιθανότατα μέρος του καβγά θα βρίσκεται στο trailer της εκπομπής.

Ο λόγος του τσακωμού οι πολύ προσωπικές ερωτήσεις για τα ερωτικά της ξανθιάς παρουσιάστριας, για τα οποία η ίδια έπρεπε να απαντήσει όπως είπε εφόσον βρέθηκε εκεί.

«Μου έκανε αυτό με το εξομολογητήριο και έγινα έξαλλη! Μάλωσα με τον αρχισυντάκτη, πάρα πολύ! Μάλωσα πάρα πολύ με τον αρχισυντάκτη, νομίζω θα το παίξουν και στο τρέιλερ. Χαμός έγινε! Με ρώτησαν τα πάντα κι εγώ απάντησα, απάντησα σε όλα. Αν πας κάπου καλεσμένη θα απαντήσεις, αλλιώς δεν πας. Κι εγώ ο λόγος που πήγα στον Θέμη είναι γιατί ήταν συνεργάτης της εκπομπής πάρα πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσα να πω όχι, ηθικά και συναισθηματικά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη στο «Πρω1νό» προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για μία… καυτή εκπομπή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:03