search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Η «Καίτη Κίτσου» παντρεύεται – Πληθαίνουν τα σενάρια για μυστικό γάμο

09.03.2019 12:37
Κλέλια Ρένεση «Μια ζωή θα σπέρνουμε στην πόλη αναμπουμπούλες» (Photo) - Media

 

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του Μάνου Τσάο και της Κλέλιας Ρένεση, που μετρούν αντίστροφα για την άφιξη του καρπού του έρωτά τους.

Την ώρα που αποκλειστικές πληροφορίες της «Realnews», αναφέρουν πως το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι, τα ξένα ΜΜΕ  ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του αγαπημένου ερμηνευτή των διεθνών επιτυχιών «Me gustas tu» και Clandestino».

Κάποια έντυπα υποστηρίζουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί την Ελληνίδα αγαπημένη του, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ως Καίτη Κίτσου, και άλλα ότι έχει γίνει γάμος. 

Μάλιστα πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρει πως ο Μανού εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα. 

«Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. 

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης αυτής ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι. Το μυαλό όλων πήγε στα παραδοσιακά μονόπετρα που παραδοσιακά συνοδεύουν την πρόταση γάμου. 

Πάντως το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Μ. Τσάου ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιο», αποφεύγοντας να διαψεύσει, αλλά και να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53