search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Υπόθεση Κοεμτζή: Απειλητικά μηνύματα στην αδελφή – «Η Λίνα πάει, θες να χάσετε κι άλλα μέλη της οικογένειας;»

09.03.2019 12:55
Στο αρχείο η υπόθεση για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή - Media

 

Τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχθεί η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή μετά τις εξελίξεις για την υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας η εφημερίδα RealNews.  

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η 22χρονη δέχεται προειδοποίηση από άλλη γυναίκα να σταματήσει να σκαλίζει η ίδια και η οικογένειά της την υπόθεση της Λίνας για να μην τους βρει κάτι κακό. 

«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδελφή σου, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε κι άλλα μέλη», είναι κάποια από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έχει λάβει η κοπέλα.

«Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για μένα», αναφέρει άλλο μήνυμα. 

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή δεν είναι το μόνο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα. Μια φίλη της φοιτήτριας, που είχε καταγγείλει τον εκβιασμό που φέρεται να δεχόταν για «ροζ» βίντεο, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές που δέχθηκε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19