search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Τριμερή Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου στο Βερολίνο για τον Τουρισμό

09.03.2019 13:01
«Βουτιά» στις αφίξεις τουριστών - Από ποιες χώρες ήρθαν και σε ποιες περιοχές πήγαν - Media

 

Τη συνάντηση των τριών υπουργών Τουρισμού, Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου, προβάλλει σήμερα σε ειδικό ρεπορτάζ η μεγάλης κυκλοφορίας αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Αχράμ», εστιάζοντας στο γεγονός αυτό, σχετικά με όσα η Χώρα του Νείλου οργάνωσε στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ.

Η υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Έλενα Κουντουρά, η υπουργός Τουρισμού της Αιγύπτου Ράνια Αλ Μάσατ και ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου Σάββας Περδίος, συζήτησαν «τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας των τριών χωρών στον τομέα του τουρισμού», σημειώνει η εφημερίδα.

Παράλληλα, «εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τους πολιτικούς και οικονομικούς δεσμούς που ενώνουν τις τρεις χώρες και εξέφρασαν την επιθυμία τους για περισσότερη συνεργασία κατά την προσεχή περίοδο», ανέφερε η «Αλ Αχράμ», προσθέτοντας ότι «αντήλλαξαν απόψεις για την ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας και συμφώνησαν να διαμορφώσουν ειδικές ομάδες εργασίας τόσο από τον κυβερνητικό όσο και από τον ιδιωτικό τομέα για τη δημιουργία κοινών τουριστικών προγραμμάτων με στόχο την προσέλκυση περισσότερων τουριστών».

Το γεγονός της συνάντησης των τριών υπουργών στο Βερολίνο ανακοίνωσε και το αιγυπτιακό υπουργείο Τουρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18