search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Μετά τον Χαϊκάλη ξέσπασε και ο Αθανασίου: Μάθαμε με mail πως κόβεται η «Ελεύθερη σχέση»

09.03.2019 13:39
Μάριος Αθανασίου: «Είχαμε τα βραζιλιάνικα, πήγαμε στα τούρκικα, περάσαμε στα ριάλιτι - Η τηλεόραση θα τελειώσει δίχως αντίσταση» - Media

 

Ο Μάριος Αθανασίου, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Ελεύθερη σχέση” που βλέπαμε στο Open έδωσε συνέντευξη στο Page 2, της «Νέας Σελίδας». 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς πληροφορήθηκαν οι συντελεστές της σειράς ότι το σίριαλ θα σταματήσει, αλλά και όλο το παρασκήνιο για το πρόωρο τέλος της.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε ότι η «Ελεύθερη σχέση» δεν θα συνεχιστεί.

Το σίριαλ τυπικά έχει τελειώσει. Πριν από μερικές μέρες λάβαμε ένα μέιλ από την παραγωγή που μας ενημέρωνε ότι η σειρά δεν θα συνεχιστεί. Ετσι κι αλλιώς τα γυρίσματα είχαν διακοπεί από τον Ιανουάριο κι όλο αυτό το διάστημα γίνονταν κάποιες διεργασίες με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι, για να λυθούν κάποια προβλήματα που είχαν εμφανιστεί. Με το μέιλ, λοιπόν, αυτό μας ενημέρωναν, ως όφειλαν, ότι δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα κι ότι ουσιαστικά η σειρά θα σταματήσει.

Πώς αντέδρασες όταν διάβασες το συγκεκριμένο μέιλ;

Δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι η «Ελεύθερη σχέση» θα σταματήσει. Ηταν μια σειρά που δεν πήγαινε καλά σε θεαματικότητα, οπότε το περιμέναμε. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος που έγινε. Διότι όλοι ξέρουμε να γλεντάμε τις επιτυχίες, αλλά πρέπει να διαχειριζόμαστε και την αποτυχία.

Δεν είναι ψυχρό και απρόσωπο να μάθει ένας εργαζόμενος μέσω μέιλ ότι διακόπτεται η συνεργασία του;

Ναι, είναι. Αλλά δεν είμαι 12 ετών, για να ζω σε ροζ συννεφάκι. Εχω μάθει να μην με εκπλήσσει το απρόσωπο πια. Θα μπορούσε ο τρόπος να είναι καλύτερος. Δεν μπορώ όμως να θυμώσω επειδή κάποιος δεν συμπεριφέρεται όπως θα ήθελα. Μπορεί ενδεχομένως να αισθανόταν αμήχανα και γι’ αυτό να προτίμησε να μας ενημερώσει με μέιλ.

Είπες πριν ότι τα γυρίσματα είχαν σταματήσει λόγω προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ του Open και της εταιρείας παραγωγής. Υπήρξαν οικονομικές καθυστερήσεις;

Οικονομικές καθυστερήσεις δυστυχώς υπάρχουν σ’ αυτή τη δουλειά. Αλλά, όπως είπα και προηγουμένως, μεγάλο ρόλο παίζει κι ο τρόπος που διαχειρίζεται κάποιος ακόμα κι αυτό το πρόβλημα. Διότι, αν πεις στον άλλο, «δεν μπορώ τότε, αλλά τότε», επειδή είμαστε φιλότιμος λαός, με λίγο ζόρι θα το βρίσκαμε. Αλλά, αν ο άλλος που παίρνει 600 ευρώ μείνει δύο μήνες απλήρωτος, δεν θα έχει βενζίνη να έρθει στο γύρισμα. Δεν θεωρώ όμως ότι υπήρξε δόλος από καμιά πλευρά. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καναλιού να κόψει τη σειρά, από τη στιγμή που δεν έφερνε τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης. Δεν μπορώ να του πω εγώ «θα με κρατήσεις μέχρι τον Ιούνιο», αν το σίριαλ δεν του φέρνει έσοδα. Αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν φταίνε δηλαδή οι εργαζόμενοι που σταμάτησε το σίριαλ.

Εσύ τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η «Ελεύθερη σχέση» ολοκληρώθηκε πρόωρα;

Σ’ αυτό μπορεί κανείς να πει πολλά. Από το ότι το κανάλι είναι, από το ότι οι απέναντι μαγείρευαν καλύτερα, μέχρι το ότι οι άλλοι είναι ψηλοί και Σκανδιναβοί κι έβαλαν γκολ με κεφαλιά. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για ό,τι με αφορά. Επέλεξα να είμαι σ’ ένα καινούριο κανάλι, γνωρίζοντας από την αρχή ότι θα υπάρχουν δυσκολίες. Είχα πάρει τις εγγυήσεις ότι θα το προσπαθούσαν όσο περισσότερο μπορούσαν και επιθυμία όλων ήταν να πάει καλά και να ξεχωρίσει απέναντι στον ανταγωνισμό. Αυτή ήταν και η δική μου προσπάθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43